'COME FROM AWAY' får Danmarkspremiere på Fredericia Musicalteater

Den 21. oktober har den prisvindende musical COME FROM AWAY Danmarkspremiere på Fredericia Musicalteater. (Foto: Fredericia Musicalteater)
Profilbillede

Vi fravælger ting, der gør os glade. Det har fået Fredericia Musicalteater til at sætte fokus på glæden med en ny musical.  

En undersøgelse fra Applaus viser, at 79% af os mener, at kunst og kultur gør os glade og virker inspirerende.

Desværre viser undersøgelsen også, at det er netop kulturen, man fravælger, når der skal spares penge. Det er jo lidt af et paradoks. Derfor sætter Fredericia Musicalteater nu fokus på glæden med en ny musical.  

COME FROM AWAY
Den 21. oktober har den prisvindende musical COME FROM AWAY Danmarkspremiere på Fredericia Musicalteater.

Musicalen er baseret på virkelig hændelser, og har de seneste 5 år spillet ikke mindre end 1670 gange på Broadway! Musicalen dykker ned i de mange historier, der udspandt sig omkring en lufthavn i Gander på Newfoundland under terrorangrebet 9.11. 

9.11 er en begivenheden vi alle kan relatere til på en eller anden måde. Enten kan vi huske præcis, hvor vi var, eller vi har hørt om katastrofen i skolen. Det er en tid som minder os om umenneskelig sorg og ondskab.

Men mens mørket lagde sig over New York, skinnede der et lys i Gander på Newfoundland. Byens lufthavn blev brugt som nødlandingsbane for 38 fly, der blev omdirigeret, da det amerikanske luftrum lukkede.

Mere end 7.000 passagerer sad strandet i deres fly i op til 28 timer, inden de fik lov at komme fra borde. Her ventede til gengæld Ganders lokalbefolkning med mad, senge og omsorg til dem alle.

”Første dag havde vi 7.000 fremmede, tredje dag havde vi 7.000 venner, og femte dag havde vi 7.000 familiemedlemmer.”
– Claude Elliott, tidligere borgmester af Gander

Musicalen viser, hvad vi kan opnå, når vi alle løfter i flok, og udviser gæstfrihed og hjertevarme. En situation ikke ulige den, vi oplever med den danske hjælp til Ukraine i disse måneder.

COME FROM AWAY garanterer grin og tårer svøbt i en god omgang folk-rock musik! Forestillingen har premiere den 21. oktober og spiller til og med 6. november. 

Tid: Fra den 21. oktober - 6. november
Sted: Fredericia Musicalteater
Pris: 275 - 595 DKK (Unge u. 25 sparer 70 DKK)
Billetter: COME FROM AWAY

Kilde: Fredericia Musicalteater