Ledende Pædagogisk Leder søges til Børnehuset Sct. Anna - Skab trivsel og udvikling i idylliske rammer

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Pr.1. august 2024 eller hurtigst derefter søger vi en leder, som har lyst til at gå forrest i at skabe en hverdag hvor det pædagogiske arbejde med børnenes udvikling, trivsel, leg og læring kan udfoldes i de bedste rammer.

Hvem er vi:

Børnehuset Sct. Anna er et mindre børnehus centralt beliggende i Bogense by. Vi er et veletableret børnehus som altid er i udvikling med et fagligt dygtigt personale, et evigt engagement og et godt samarbejde med forældre og lokalområdet.

Vi har en børnegruppe med gennemsnitligt 24 børnehavebørn og 11 vuggestuebørn, samt en personalegruppe på 7 ansatte. 

Vores ellers flotte, ældre hus er netop blevet renoveret indvendigt, så alle faciliteter er nyere og indrettet til at skabe gode lege- og læringsmiljøer.

Børnehuset Sct., Anna er en institution med vægt på udeliv og bruger ofte de omkringliggende steder i byen i samværet med børnene. Derudover har vi den luksus at have vores egne kolonihave med plads til leg og læring kun 15 minutters gang fra huset. 

I lokalområdet har vi få hundrede meter til stranden, havnen og bymidten. Ligeledes har vi skov inden for kort afstand. Desuden har huset Det grønne flag.

Børnehuset Sct. Anna har fokus på at børn, forældre og personale trives. Vi er rummelige overfor nytænkning samt gode ideer og arbejder hele tiden med at udvikle børnefællesskabet og den pædagogiske profil.  

Hos os får du mulighed for at være en del af en personalegruppe som vægter refleksion, analyse og evnen til at tænke og handle i overensstemmelse med den vision, som vi sammen er med til at skabe. Derudover bliver du del af en hverdag, og et team med høj faglighed og en masse smil. 

Hvem er du:

 • Du er uddannet pædagog.
 • Du har gerne ledelseserfaring og ønsker fortsat at dygtiggøre dig og være nysgerrig inden for pædagogisk og faglig ledelse.
 • Du har erfaring med den nye styrkede læreplan og læringsmiljøer, herunder dokumentation og evalueringskultur. Desuden har du grundlæggende IT-kompetencer.
 • Du har erfaring med eller lyst til at have ansvaret for den overordnet drift, den strategiske og økonomiske ledelse.
 • Du lægger stor vægt på den generelle pædagogiske og faglige udvikling i huset og blandt personalet. 
 • Du har respekt for børnehusets eksisterende værdier og kultur, og ser det som en naturlig del af din ledelsesstil at vejlede og guide for i samspil at finde gode løsninger i en dynamisk hverdag.
 • Du ser det som en styrke at arbejde i et mindre hus med en lille, tæt og meget aktiv personalegruppe.

Vores forventninger til dig:

 • Det forventes at du er en nysgerrig og motiverende rollemodel overfor både børn, forældre og personale. 
 • Det forventes at du er fagligt velfunderet og optaget af progression i pædagogikken.
 • Du er nærværende og ser barnet som et unikt væsen, og du ønsker at fremme børns udvikling og trivsel igennem det relationelle, medindflydelse og nysgerrighed.
 • Det forventes at du i din daglige ledelse er engageret, fleksibel og struktureret samt at din ledelsesstil er inddragende og anerkendende. 
 • Det forventes at du deltager i dagligdagen i huset og at du indgår varierende i arbejdsplanen, så du er sammen med børnene og det øvrige personale.
 • Endeligt forventes det at du indgår i et tæt og professionelt samarbejde med børnehusets bestyrelse og forældreudvalg.

Øvrige:

Der er samarbejde med to andre private daginstitutioner i lokalområdet, hvor der også er etableret et ledelsesnetværk.

Der er et tæt tværprofessionelt samarbejde med PPR, sundsplejersker og andre relevante fagpersoner. Ligeledes er der et tæt samarbejde med Bogense skole i forbindelse med opstart af førskolegruppe og andre relevante tiltag.  

Stillingen er fuldtid. Lønnen følger overenskomsten på det private område mellem BUPL og LDD. 

Børnehuset Sct. Anna er medlem af Landsorganisationen Danske Daginstitutioner – LDD der assisterer og med vores ansættelse af den nye leder.

Ønsker du flere oplysninger omkring jobbet som den kommende leder af Børnehuset Sct. Anna, eller ønsker du en rundvisning i vores skønne perle kan du kontakte husets stedfortræder Karina Simonsen  på tlf.: 64811402  og aftale nærmere.

Sammen med din ansøgning bedes du vedhæfte CV, uddannelsesbevis, kursus- eller andre relevante uddannelsesbeviser, udtalelser og/eller referencer mm. Ansøg jobbet via knappen "Ansøg dette job"

Ansøgningsfrist den 14.06.24. Samtaler forventes af blive afholdt i uge 25  og 26.

Der vil ifm. ansættelsen blive indhentet straffe- og børneattest.


Se mere på vores ansøgersite: https://app.ofir.com/site/lddDenne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=7a9164d2)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Nordfyns Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Landsorganisationen Danske DagInstitutioner, Hejrevang, 3450 Allerød

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6053528

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet