Receptionen: Der, hvor det gode liv begynder. First Camp søger receptionist

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Receptionen: Der, hvor det gode liv begynder.

Når mørket falder på og de sidste campingvogne ruller ind, så er du klar. Du er født klar. Du tager imod gæsterne med samme ro som en sten i stormvejr, med stor charme og altid med et uforglemmeligt smil. Du er det første, vores gæster ser, og det sidste de glemmer. Dit ansigt er symbolet på ferie, afslapning og det gode liv. Du er det første og du er det sidste. Du er vores receptionist.

Beskrivelse

Vores mål er at blive verdens førende campingkæde. Derfor har vi brug for receptionister i verdensklasse på alle vores destinationer. Uden et førstehåndsindtryk, der er professionelt, venligt og udstråler glæde, kan vi ikke nå vores mål. Vores receptionister er First Camps ansigt udadtil, og vi sætter stor pris på deres indsats.

Hvad skal der laves?

Som receptionist hos os repræsenterer du First Camp og vores ansigt udadtil. Du laver forefaldende arbejde i receptionen og i butikken, såsom ind- og udtjekning, information og service til gæster, håndtering af bestillinger og salg af varer i butikken. Dine primære opgaver er receptions- og butiksopgaver, men alle vores medarbejdere skal kunne springe til og hjælpe på andre områder, hvis det er nødvendigt. First Camp går altid ud fra gæsternes behov, og vi hjælpes ad med at slukke de brande, der opstår.

Hvem søger vi?

For at komme i betragtning til jobbet skal du have erfaring indenfor service og kundekontakt, helst fra tidligere arbejde i reception. Hvis du har en uddannelse indenfor dette, er det en fordel, men ikke noget krav. Vi lægger stor vægt på personlige kompetencer.

  • Du skal være meget grundig, struktureret og have ordenssans for at passe til jobbet.
  • Du har forståelse for vores gæsters unikke behov og udfordringer. Derfor er du altid venlig og imødekommende overfor alle, du møder.

Som receptionist bliver du ikke stresset af at have travlt. Vi ser gerne, at du kan lide at være aktiv, har humor og forstår at arbejde i et team.

Du kan naturligvis kommunikere uden problemer på dansk og engelsk, både for at kunne tage imod arbejdsinstruktioner og for at tage imod vores internationale gæster.

Moments of happiness for the many people er vores motto.

Glædesfyldte øjeblikke for alle vores gæster - men også for vores medarbejdere. First Camp skal være en arbejdsplads, der ikke føles som en arbejdsplads. Vi tilstræber en positiv atmosfære fyldt med glade og fleksible mennesker med skøn energi, som smitter af på gæsterne. Hos First Camp minder vi hinanden om, at gæsten har valgt at tilbringe sine værdifulde feriedage hos os - og derfor er det op til os at levere.

Hvad tilbyder vi?

Hos First Camp rekrutterer vi talenter, som sidenhen vokser i virksomheden. Hos os får du mulighed for at udvikle dig, få nye kompetencer og træffe mennesker fra alle verdenshjørner.

Vores fælles værdier er grundlaget for vores hverdag, og hvordan vi behandler hinanden:

We Care: Vi holder af hinanden, vores gæster og naturen.
We Have Fun: Vi har det sjovt på arbejdet og har glimt i øjet både internt og sammen med vores gæster.

We Simplify: Vi forsøger vedvarende at forenkle vores måde at arbejde på.
We Deliver Results: Alt, hvad vi gør, skal give resultater for os, vores ejere og vores gæster.

Vi tilbyder dig en arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder og betænksomme kolleger. Kolleger, som kan tilbyde både gode råd og et godt grin. Vi er et stærkt team, og vi ønsker vedvarende at vækste med flere stjerner, som vil være med til at bygge videre på vores succeshistorie.

Hvad er vilkårene?

Vi søger medarbejdere til vores sommersæson. Ansættelsesomfanget varierer, men du er garanteret mellem 15-30 timer om ugen. Arbejdstiderne er forskellige, og omfatter også tidlig morgen, aften og weekend.

Hvordan ansøger jeg?

Udvælgelse og jobsamtaler sker løbende, så indsend din ansøgning med det samme. Vi arbejder kompetencebaseret i vores rekruttering og leder aktivt efter medarbejdere, som bedst matcher den kravprofil, vi har sat op i henhold til jobbet. Som et første trin i vores udvælgelsesproces skal de personer, der opfylder vores kvalifikationskrav, gennemføre en kortere rekrutteringstest. Ved en vellykket ansøgning vil du modtage yderligere information om dette.

Måske er dette begyndelsen på resten af dit liv. Vi ser frem til din ansøgning allerede i dag.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Nordfyns Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

First Camp Danmark A/S, Vestre Engvej 11, 5400 Bogense

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://firstcampdk.varbi.com/dk/jobs/582760?where=107

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5841026

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet